Blog

Blog

15 februari 2017

Vandaag was de eerst keer Zorg en Technologie. Dit keuzevak hebben wij in Health Hub in Roden. Maar we hebben ook wel eens les op Anholt. We hebben een korte rondleiding gekregen door het gebouw in Roden en daarna hebben we nog een opdracht gemaakt, die hier mee te maken had. We hebben de opdrachten gemaakt en daarna moesten we een poster maken.

1 maart 2017

Woensdag 1 maart was een ruste dag. We zijn met de webstie bezig geweest en opdrachten gemaakt die verwerkt moesten worden in de website.

8 maart 2017

Harry was deze dag afwezig en daarom moesten we zelfstandig met opdrachten bezig. Deze waren via de mail verstuurd. Ik heb deze opdrachten verwerkt.

15 maart 2017

Vandaag zijn we naar de zorgbeurs in Utrecht geweest. Ik heb verschillende dingen gezien die je kan gebruiken voor in de zorg. Ik vond het wel leuk, maar wel een beetje commercieel. Hierdoor namen mensen ons niet echt serieus genomen, dat vond ik wel jammer want ik wou er soms wel iets meer over weten dan alleen het plaatje. Toch heb ik echt wel dingen gezien die ik nog nooit eerder had gezien. De beurs duurde de hele dag.

22 maart 2017

Vandaag heb ik mijn website afgemaakt.