Zorgbeurs Utrecht verslag

Zorgbeurs Utrecht verslag

1. Welke soort Robotica heb jij gezien? Noem er minimaal 2, en beschrijf of jij denkt dat jij dit ooit zlef kan gaan gebruiken?

robot kat, denk ik wel als je bijvoorbeeld bij mensen met dementie werkt.                       – robot, er waren ook ‘gewone robotten die er bijvoorbeeld voor zorgen dat mensen optijd hun medicijnen innemen.

2. Welke soorten domotica heb je gezien?

alarmsystemen, die je helpen bij simpele dingen zoals als de koelkast opstaat of juist echt dingen zoals tijd voor medicijnen.                                                                                   systemen, deze zorgde ervoor dat bijvoorbeeld voor mensen die slecht kunnen lopen of zien het licht vanzelf uit ging.

3. Welke vernieuwende hulpmiddelen ben je allemaal tegengekomen?

handgrepen die je kunt vaststellen  9

vernieuwende tilliften      9

douchestoelen                8

verschillende stoelen voor een goede houding 7

vernieuwde sensoren 7

7. Wat wist je nog niet over technolgie, wat je door de beurs wel te weten bent gekomen?

Dat je verschillende robots gebruikt voor medicijnen en dat je allemaal softwares hebt voor bijvoorbeeld in het ziekenhuis, dat ze allemaal beeldschermen hebben waar ze alles op kunnen zien wat hun planning is en dat je gemakkelijk kan meekijken bij een operatie. Er was ook ook een bed die helemaal omhoog kon en kon buigen, hierdoor kon de zorgvrager in bed blijven liggen en kon de zorgvrager in bed blijven liggen en kan de zorgvrager zelf uit bed komen.

8. Wat heb ik gemist?

Ik had soms wel een beetje het idee dat mensen ons niet serieus namen, omdat ik vond dat het op de beurs nog wel echt om geld ging verdienen. Hierdoor gaven ze vaak korte antwoorden.

9. Welk cijfer geef je de beurs?

6, het was soms best leuk om verschillende dingen te zien die je in de zorg kan gebruiken, maar ik heb ook heel veel onzin gezien, waarvan ik echt dacht wat moet je hiermee? Sommige dingen hadden ook helemaal niet met zorg te maken