Voorbereiding zorgbeurs Utrecht

Voorbereiding zorgbeurs Utrecht

Voordat we naar de zorgbeurs gaan moeten we de volgende vragen beantwoorden:

* Wat is het doel van je bezoek?

Het doel van mijn bezoek aan de zorgbeurs is, het bekijken waar ik in de toekomst mee zou kunnen werken en wat er gaat veranderen.

* Wat of wie wil je in ieder geval bezoeken?

De ICT wil ik graag bekijken (omdat je er tegenwoordig veel mee werkt), de food stands (kijken hoe eten er uitziet en wat voor eten in te toekomst belangrijk is) en huishoudelijke apparaten stands.

* Met wie (meerdere klasgenoten met dezelfde interesse?)

Met Marjolein, wij hebben dezelfde interesses en leervragen.

* Welke informatie kom ik hier halen?

Hoe het er in de toekomst uitziet en waarom het wordt gebruikt.

* Hoe verwerk je de informatie op je eigen website?

Ik ga folders verzamelen en wanneer iets mij intresseerd vraag ik informatie en werk ik dit uit op mijn website. Als ik niets vind ga ik opzoek op internet.

* Welke technologie/ innovaties die je op de beurs hebt gezien zie jij wel zitten op je eigen stageplaats

Fijn gemalen eten wat er wel smakelijk en normaal uitziet. Automatische bedden, die je met een afstand bediening bedient. Goede vaatwassers, geen normale zoals die je thuis hebt, maar vaatwassers die de afwas heel goed reinigen.

* In stap 4 (vraag 4) heb je technische hulpmiddelen genoemd. Zijn er m.b.t. deze bestaande hulpmiddelen verbeteringen denkbaar of zijn er misschien wel betere oplossingen?

Ik heb geen andere trapliften en tilliften gezien. De tilliften die wij hebben zijn net nieuw, dus die heb ik gezien op de beurs. Van de staafmixer heb ik wel iets nieuws gezien. Zoals ik eerder vertelde: fijngemalen goed uitziende eten. Hierdoor hoef je het eten zelf niet meer te pureren en ziet het er smakelijk uit. Het probleem is alleen wel dat we zelf eten koken en boodschappen doen. Maar als dit een beter oplossing is, zou stage dit kunnen aanschaffen. Ik vind dit een betere oplossing en ik zou het zelf gebruiken!